utorok 15. septembra 2015

vízia zakľadateľov združenia..



Viera Šusteková
Predseda OZ:
Vízia: 
Mojou víziou je dať možnosť tým, ktorí si to nemôžu dovoliť alebo o nich nemá nik záujem alebo sú na okraji spoločnosti. Nejedná sa len o ľudí, ale aj o zvieratá a prírodu.  Nie je mi ľahostajná kultúra v našom meste. Mojim snom je zobudiť v ľuďoch záujem      o kultúrnejšie mesto. O to aby sa konečne začali aj aktívne zapájať do podujatí a ukázať im, že nie vždy potrebujeme peniaze na to, aby sme zvyšovali úroveň kultúry. Dokázať, že kultúra je to, čo tu po nás zostáva a formuje našu spoločnosť. Je to niečo, čo sa nedá zaplatiť žiadnymi peniazmi ani žiadnym majetkom. Zároveň chcem vyzvať ľudí, aby sa    k nám pridali. Pretože ten, kto niečo robí s láskou nemá čas na kritiku, či ohováranie.

Martin Filip
Podpredseda OZ:
Vízia: 
Mojou víziou je pomoc ľuďom a zvieratkám, ktorí pomoc naozaj potrebujú a sú na okraji spoločnosti. A to formou benefičných koncertov, zbierok, sociálnych detských táborov a pod. Milujem umenie, hudbu, kultúru a históriu našej krajiny. Rád sa budem podieľať     na formovaní a organizovaní kultúry nášho mesta. Maľujem obrazy a preto chcem pomôcť aj mladým a talentovaným autorom, ktorí sa nemajú kde prezentovať, čo je veľa krát škoda. Mladí začínajúci umelci nie sú tak odvážni a preto im treba pomôcť, podporiť ich...



Bez všetkých dobrovoľníkov, kamarátov by sa nám nikdy nepodarilo to čo sme dokázali. Patrí im touto cestou veľké poďakovanie ! 

Tomáš Tóbik 
skvelý fotograf, dokumentuje činnosť združenia

Filip Buchta 
fotograf, kameraman, vymýšľa rozprávky, scény a rôzne potrebné veci, dobrovoľník 

Nina Gurínová
vždy ochotná a šikovná dobrovoľníčka
Braňo Mósný
dobrovoľne dobrovoľník 

Marek Bellay
externý dobrovoľník, IT expert

Peter Kavický
skvelý zvukár a technik

Rasťo Halabrín 
vždy ochotný a šikovný dobrovoľník

Patrik Halabrín
vždy ochotný a šikovný dobrovoľník

Gabika Halabrínová
 vždy ochotná a šikovná dobrovoľníčka

Jarko Bača
spoluorganizátor, dobrovoľník 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára