streda 16. septembra 2015

takto my tvoríme .. radšej TVOR ako NETVOR ! :)

     Vierka, Maťo spolu s niektorými členmi radi tvoria. Väčšina rada fotografuje, iní vytvárajú rôzne kreatívka. Vyrábame z hliny, maľujeme obrazy, vymýšľame rôzne tvorivé dielničky, maľujeme na kamienky, vyrábame z papiera a pod. Je to náš život a baví nás to. Presne umenie, láska k ľuďom (organizovanie) a kreatívna energia je to čo nás spája.

Zopár fotografií a ukážok Vám dnes predstavíme. 

     V roku 2014 sme k výročiu 2 rokov od založenia združenia vyrábali rôzne sošky z hliny, ktoré sme darovali všetkým dobrovoľníkom, podporovateľom, predstaviteľom mesta Senica a iných inštitúcií ako veľkú vďaku za ich pomoc a podporu. 

     V 2015 sme na burze Hand made, ktorú sme organizovali my, pripravili tvorivé dielničky pre deti, počas celého podujatia sme mali plno  ani sme sa nezastavili. Deti maľovali na kamienky, kreslili slniečka a vyrábali priania a pozdravy. Tu patrí veľké Ďakujeme za pomoc primátorovi mesta Senica Branislavovi Grimmovi a  zástupcovi mesta Senica Jankovi Hurbanovi. 

     Mávame aj spoločné výstavy, kde predstavujeme svoje najlepšie fotografické a výtvarnícke kúsky. 

ako napríklad: 

1.5.2013 Art of Element - autorská výstava Martin Filip & Filip Buchta
Výstava obrazov a divadelných scén Martin Filip a Filip Buchta. Vernisáž sa uskutočnila 13.4.2013 o 15:00 hod. Výstava bola otvorená denne od 10:00 do 14:00 hod po celé dva týždne. 
19.8.2013 Elements of Art 
19.augusta OZ Element v spolupráci ZOS Senica a Mesto Senica otvorili výstavu v priestoroch ZOS Senica s názvom „ELEMENTS OF ART“. Vystavovali mladí začínajúci umelci ako Martin Filip so svojimi maľbami a fotografiami, Filip Buchta s fotografiami, Lívia Danihelová so svojimi kresbami, Andrej Hyža so svojimi abstrakciami a DSS Svetluška so svojimi výrobkami. Výstava bola prístupná pre verejnosť až do konca augusta 2013. 
31.8.2014 Art of Element III.  
výstavu fotografií a obrázkov našich členov a priateľov Art of Element III. a zároveň oslavu 2 narodenín založenia OZ Element z 31.8.2012. Vernisáže sa zúčastnil tiež pán zástupca primátora, vedúca oddelenia kultúry, športu a soc. vecí a rodiny a Lucka z komunikácie s verejnosťou. Ľuďom, ktorí prišli na vernisáž sme ako vyjadrenie  vďaky darovali hlinené výrobky, ktoré sme vyrábali. autori: Tomáš Tóbik, Ľubica Krištofová, Martin Filip, Filip Buchta, Viera Šusteková, Marek Bellay, Michal Ovečka. 

album výrobkov  

 

nabudúce pridáme ďalšie fotografie s ďalšími prácami... 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára